Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

PETRUS OG STORE BORDEAUX VINE

Vinene præsenteres af Bjørn Leisner fra Leisner Vine og Poul Nielsen fra Corporate Brands.

Der er tale om unikke vine i skønne årgange, hvoraf hovedparten er hentet direkte fra slottes kældre til denne anledning. Maden er ligeså komponeret til lejligheden, Rasmus har sammen med Poul designet en menu, der får det bedste frem i store Bordeaux vine.

Entreé
KRUG 1995
Ristet rugbrød med marv og hønseskind

Forret:
HVID MOUTON ROTCHILD. Årgang afventer…
Grillet pighvar med lille piperade

1. heat.
DUHART MILON 1990, 5.CRU PAUILLAC
GRUAUD LAROSE 1990, 2.CRU SAINT-JULIEN
Stegte brisler med løgkompot og friterede løgringe

2. heat.
PICHON-LONGUEVILLE BARON 1990, 2.CRU PAUILLAC
HAUT-BRION 1982, 1.CRU GRAVES
Lammekrone med syltet artiskok og hvidløgs puré

3. heat.
CHEVAL BLANC ST-EMILION 1´ER GRAND CRU CLASSÉ I MODEN ÅRGANG,
PETRUS I MODEN ÅRGANG
Tournedos rossini med stegt foie gras og trøffel sauce

Final.
CHATEAU D´YQUEM, SAUTERNES
Fersken sorbet med mango terrin og passion. Mandelcroutons

Kontakt Skovshoved Hotel på 39 64 00 69 eller Bjørn Leisner 26 80 24 18 bl@leisnerwine.dk
Deadline 12. april

Lokation:
Skovshoved Hotel
Strandvejen 267
2920 Charlottenlund
Dato: 3/9-2010
Tid: 19
Pris: 3995 kr
Leisner Wine A/S
Hellerup
www.leisnerwine.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden